Абитуриентите от Търговище избраха "Белият кон и Рай"

Абитуриентите от Търговище избраха "Белият кон и Рай"

Стилната обстановка на ресторантите на хотелски комплекс “Белият кон и Рай” избраха за своя незабравим празник абитуриенти от Търговище. Облечени в зашеметяващи тоалети, понесени от вихъра на младостта и емоциите, зрелостниците и техните учители се потопиха в приказната атмосферата на най-изискания комплекс в града.

Шумни наздравици с отбрани питиета, приятелски закачки и шеметни танци на дансинга – такава бе балната нощ на 24 май. Градусът на настроението се покачваше с всяка минута, благодарение на водещия DJ. Гарнирани със закачливи изненади в празничната вечер прозвучаха обичаните от всички евъргрийни “Един неразделен клас”, “Вчера”, “Учителко любима”, „Слънчев ден”. На фона на най-новите музикални хитове купонът на дансинга продължи с пълна сила.

Лудите танци и младежкият темперамент, съчетани с лукса на заведението и безупречното обслужване превърнаха празника на абитуриентите в незабравима фантастична приказка, която се помни цял живот!

В последната вечер с любимия клас, пред прага на новите предизвикателства, абитуриентите си пожелаха щастлив старт в живота, много сбъднати мечти и вълнуващи мигове.

Още снимки: