На море в Търговище през ноември

На море в Търговище през ноември

Вълнуващият дух на морето, претворен от варненския художник Огнян Георгиев ще посети Търговище през ноември. В началото на месеца, Оги ще открие своя изложба в комплекс "Белият кон и Рай".

Емблематичният за нашия край комплекс ще подслони най-доброто от екстремния дух на твореца, уловил в своята живопис всички нюанси на морската стихия - от игривите морски вълни в слънчевите дни, до бурните води, напомнящи за мощта на водата.

Огнян е дързък не само в творбите си, но и в живота - любител на екстремните спортове - каякар, алпинист и моторист. Често бяга от ежедневието сред природата, понякога с кемпер, с АТВ, каяк или на две гуми. Там той открива своето равновесие и спокойствие.

Във времето, в което не създава, Огнян се занимава с професията си, която е не по-малко интригуваща, а на пръв поглед звучи и като негов творчески антипод - "Професионален разрушител". Повече за тази симбиоза може да научите, ако посетите откриването на изложбата и се срещнете лично с него.

Предизвикваме вашия интерес и заповядайте отблизо да се запознаете с творчеството и личността на Огнян Георгиев, ще има изненади!

Комплекс "Белият кон и Рай" ви очаква през месец ноември!